Wie zijn wij?

Fiore KindZorg is een praktijk gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met autisme en gedragsproblemen , maar ook kinderen met een (taal-) ontwikkelingsachterstand.

 

Het Team

Melanie Lansman - Meulenbroek

Melanie is de oprichtster van Fiore KindZorg. Zij is autisme deskundige en gedragstherapeut. Sinds 2009 is Melanie werkzaam met kinderen en jongeren met autisme en gedragsproblemen. Vanuit hier specialiseerde ze zich in het gedrag van een kind. In 2013 heeft Melanie de praktijk Fiore KindZorg opgezet.

 

'Deel uit te mogen maken van de ontwikkeling van een kind en het stimuleren hiervan, blijft keer op keer bijzonder. Na het behalen van bijzondere resultaten in de ontwikkeling van een kind, groeit de stimulans om een kind zo optimaal mogelijk te ontwikkelen en vaardigheden te mogen leren. Kinderen en gezinnen bloeien op, dat is waar we het voor doen'.

Ilonka Woudenberg

Ilonka is sinds 2016 als pedagoog werkzaam bij Fiore KindZorg. Ze heeft diverse opleidingen gevolgd binnen de gedragstherapie en hiermee vele programma's doorlopen, zowel individueel, thuis als op scholen. Ilonka heeft in de zomer van 2020 haar Master orthopedagogiek afgerond. Sindsdien is ze dan ook werkzaam als orthopedagoog.

'Samen op zoek gaan naar de mogelijkheden en de kansen van kinderen, zodat zij weer plezier ervaren in het dagelijks leven, is een prachtig proces om deel van uit te maken'

Ilse van de Ven
Ilse heeft in 2017 haar diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening behaald. Zij heeft vooral stage-/ werkervaring als schoolmaatschappelijk werkster. Hierbij heeft Ilse begeleidingstrajecten doorlopen met jongeren die vanwege ieder een specifieke behoefte, zichzelf niet volledig zelfstandig konden ontwikkelingen binnen het onderwijs. Passende ondersteuning zorgde voor enthousiasme en motivatie bij de jongeren. Uiteindelijk resulteerde dit in een eigen vormgegeven ontwikkeling. Sinds November 2017 is Ilse werkzaam bij Fiore KindZorg.

 

'Ieder kind moet zichzelf op een zo prettig en goed mogelijke manier kunnen ontwikkelen. Om dit proces mede te mogen ondersteunen geeft mij energie en voldoening binnen dit werk'.

Remke Lasance
Remke heeft zich na de SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) en KNF (Klinische Neurofysiologie), gespecialiseerd in gedrag. Naast het werken met kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking, heeft ze vooral ervaring met kinderen met een vorm van autisme en gedragsproblemen.
Remke heeft vele programma's gedraaid binnen gezinnen en op scholen. Nadat ze een periode van 5 jaar gedragsobservaties heeft gedaan bij verschillend wildlife in Malawi, Kenia en Namibië, is ze weer terug om het team van Fiore te komen versterken!

 

'Het begeleiden van een kind, zijn broertjes/zusjes en de ouders, om samen te groeien en te bloeien, is een prachtig proces om aan te mogen deelnemen'.

Anouk Kip

Anouk is in 2020 afgestudeerd aan de opleiding pedagogiek. Bij Fiore KindZorg is ze gestart sinds april 2021. Hiervoor heeft Anouk werkervaring opgedaan, met name gericht op het jonge kind.

Tijdens haar opleiding heeft ze de minor 'spelenderwijs' gedaan. Hierbij heeft ze zich verdiept in het helpen ontwikkelen aan de hand van spel. Daarnaast houdt Anouk zich actief bezig met vrijwilligerswerk bij de scouting.

 

'Elk kind verdient het om verder te groeien en te ontwikkelen. Om een onderdeel te mogen zijn van deze ontwikkeling en elke gemaakte stap mee te mogen maken is bijzonder'

 

 


 

 

 

 

Femke Greijmans

 

 

 

 

Alissa van den Hul

 


 

 

 

 

Manon Bourgonje

 


 

 

 

 

Jesse van de Laar

 


 

 

 

 

Sanne van Stiphout

 


 

 

 

 

Kristin van de Wetering

 


 

 

 

 

Imani van Zon


 

 


Samen stimuleren we de ontwikkeling van uw kind